Logo%20coronazorgmaastricht_edited.png

Ergotherapie

Logo annabel.png

Voor welke klachten kunt u bij ons terecht?

Ergotherapie helpt mensen om zoveel mogelijk zelfstandig te zijn in dat wat ze dagelijks (willen) doen. Een lichamelijk en/of psychisch probleem kan deze zelfstandigheid beperken. Na het doormaken van het coronavirus kunt u problemen ervaren die zeer divers van aard zijn. U kunt moeilijkheden ervaren op fysiek, sociaal, psychisch en maatschappelijk functioneren. Zo kunt u moeite hebben met traplopen of boodschappen doen, maar ook met het volhouden van uw voormalige dag invulling of u vindt het moeilijk om uw dag te plannen en structureren. U kunt problemen ondervinden bij het uitvoeren van uw dagelijkse bezigheden op het werk, thuis of bij het uitvoeren van uw hobby’s. Ook kunt u sneller vermoeid of overprikkeld zijn. Merkt u dat u uw dagelijkse activiteiten niet meer zoals voorheen of naar tevredenheid kunt uitvoeren? Dan kunt u bij een ergotherapeut terecht.

Bij wie komt u dan terecht?

 

U kunt altijd terecht bij een ergotherapeut die zich nader heeft toegelegd op de behandeling van klachten na Corona. Mijn affiniteit ligt bij het behandelen van mensen met een longaandoening, niet-aangeboren hersenletsel en arbeid gerelateerde problematiek. Dankzij mijn affiniteit met deze doelgroepen, vind ik het belangrijk om mensen een Corona Nazorg traject op maat aan te bieden.

U doorloopt het gehele behandeltraject met een ergotherapeut. Indien tijdens het behandeltraject blijkt dat u ook gebaat zou zijn bij hulp of ondersteuning van een andere discipline, denk hierbij aan fysiotherapie, logopedie, psychologie of diëtetiek, dan verwijs ik u graag door naar mijn collega’s van Coronazorg Maastricht.

Foto%2520Annabel_edited_edited.jpg

Annabel Glassen

Ergotherapeut

KP: 29913267790

 

Gespecialiseerd in longaandoeningen, niet-aangeboren hersenletsel en arbeid gerelateerde problematiek

Heeft u vragen over de begeleiding, neem dan gerust contact op, op volgend nummer: 06-29464365 of per mail: annabel@ergotherapieglassen.nl