top of page
Logo%20coronazorgmaastricht_edited.png

Psychologie

Logo%20GZ%20Psycholoog_edited.png

Voor welke klachten kunt u bij mij terecht?

Klachten kunnen erg uiteenlopen. U kunt bij mij met de volgende problemen terecht:

  • Depressie/ stemmingsklachten

  • Angst/ paniek

  • Trauma

  • Stagnerende rouw

  • Clustering van psychosomatische klachten zoals vermoeidheid, stress, piekeren en slaapproblemen etc

Bij wie komt u dan terecht?

Ik ben Christa Meertens. Ik heb inmiddels ruim 20 jaar mijn eigen psychologenpraktijk voor de eerste lijn (Basis generalistisch GGZ). Ik heb een brede therapeutische ervaring. Daardoor kan ik gebruik maken van meerdere therapeutische behandelvormen zoals Cognitieve therapie, ACT (acceptatie en commitment therapie), EMDR en Mindfulness .

En dat is nodig omdat iedere persoon zijn persoonlijk verhaal heeft en dat vraagt om individuele afstemming bij een behandeling.

Wat betreft coronazorg weten we inmiddels dat cliënten die besmet zijn geweest met het covid-19 soms zeer uiteenlopende klachten hebben en nog lang last kunnen houden van niet alleen lichamelijke klachten maar ook van Psychische klachten zoals angst en depressie en moeite hebben het leven weer op te pakken. Ook mensen die er dicht bij betrokken zijn geweest, kunnen hier psychische klachten aan over houden.

Herkent u zich hierin dan is het zinvol dit met uw huisarts te bespreken die u eventueel een doorverwijzing kan geven voor psychologische ondersteuning.

 

 

Foto Christa.png
bottom of page